Home Up ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΚΟΝΕΣ 1821 &  Μ. ΡΕΥΜΑ

ΝΕΑ  Μ.Ρ.

    Home Up Protest vs. 3rd Bridge The 3rd Bridge

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2010 ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ

Ι.Ν.ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ -ΓΕΝΑΡΗΣ 2010

 

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Μ.Ρ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΣΤΟ ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2009 ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ

*******

EΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ


*******

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ

Σάββατο, 17 Μαϊου 2008

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και ζωηρό ενθουσιασμό, όπως ταιριάζει στην ατμόσφαιρα της μεγάλης χριστιανικής εορτής και πανηγύρεως του Πάσχα, τσούγκρισαν τα κόκκινα αβγά ανταλλάσσοντας μεταξύ τους τον αναστάσιμο χαιρετισμό οι κάτοικοι των Κοινοτήτων μας του Βοσπόρου, ανταποκρινόμενοι ολοθύμως στην πρόσκληση της Εφοροεπιτροπής και της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών του Μεγάλου Ρεύματος για το Γεύμα Αγάπης, το οποίο διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία στους χώρους της πάντοτε φιλόξενης αιθούσης της Κοινότητος, την Κυριακή του Αντίπασχα, 4 Μαΐου 2008.

Η αυγή της ημέρας βρήκε τον Ανδρέα Ρομπόπουλο, Διευθυντή εκδόσεως της ημερησίας ομογλώσσου εφημερίδος «Ηχώ», ήδη επί τω έργω του γυρίσματος του οβελία μαζί με τους αγαπητούς Γιώργο Παπαλιάρη και Γιάννη Δημόπουλο, Πρόεδρο και Ταμία, αντίστοιχα, της Κοινότητος. Το αναζωογονητικό ανοιξιάτικο ψιλόβροχο δεν επτόησε καθόλου μήτε το κατά πάντα ικανό καί άξιο «συνεργείο» του οβελία, μήτε τους ενορίτες των Κοινοτήτων του Μεγάλου Ρεύματος, του Νεοχωρίου καί άλλων προαστίων του Βοσπόρου, οι οποίοι από νωρίς οδήγησαν τα βήματά τους στον περικαλλή Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου καί Περιστάσεως κ. Ειρηναίος, Επόπτης της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Βοσπόρου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία περιστοιχούμενος από ιερείς της Περιφερείας, της οποίας προΐσταται, εν μέσω πυκνού εκκλησιάσματος, στο οποίο κατά το τέλος μοίρασε τα ευτρεπισμένα πασχαλινά κόκκινα αβγά.

Εν συνεχεία, κλήρος και λαός πέρασαν στην παράπλευρη αίθουσα της Κοινότητος, η οποία, μολονότι μεγάλης χωρητικότητος, απεδείχθη μικρή για να χωρέσει τό πλήθος των συγκεντρωμένων χριστιανών. Οι κυρίες της Διακονίας μέ ένθερμο ζήλο προσέφεραν στα τραπέζια τους μεζέδες και τα ορεκτικά, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταυτοχρόνως την προβολή της ταινίας του Γεωργίου Μουτεβελλή "Στο Μέγα Ρεύμα του Βοσπόρου" στην οθόνη, η οποία είχε στηθεί στο βάθος της θεατρικής σκηνής της αιθούσης.

Αμέσως μετά την προσευχή της Τραπέζης ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου και Περιστάσεως απηύθυνε τον αναστάσιμο χαιρετισμό προς τους συνδαιτυμόνες συγχαρείς κατ’ αρχάς την Εφοροεπιτροπή της Κοινότητος για την επιτυχή διοργάνωση του Γεύματος της Αγάπης για δεύτερη συνεχή χρονιά μέσα σε πλαίσια ειλικρινούς αγάπης προς τον πλησίον, πιστής διακονίας προς την Εκκλησία και συνεργασίας και αλληλεγγύης προς άλλες Κοινότητες της Ομογενείας, ενώ υπεγράμμισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι «από το Φως της Αναστάσεως του Κυρίου, το οποίο επί αιώνες καθοδηγεί την Πολίτικη Ρωμηοσύνη, αντλούμε πίστη, ελπίδα, δύναμη και αντοχή, ώστε εδραιωμένοι στα πάτρια χώματα να συνεχίζουμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του Γένους, ποτέ από το χρέος και την ευθύνη μή κινούντες», δίχως να παραλείψη να εκφράση ευχαριστίες εν πρώτοις προς το Σεπτόν Πρόσωπον της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου για το ότι ετίμησε την εκδήλωση δι’ αποστολής Αντιπροσώπου, αλλά και προς τους παρόντες κληρικούς, της Πατριαρχικής Αυλής καί άλλων ενοριών της Περιφερείας Βοσπόρου, Προέδρους και μέλη διαφόρων Εκκλησιαστικών Επιτροπών, εκπαιδευτικούς, διπλωματικούς υπαλλήλους και προς όλους τους παρισταμένους.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση προσέδωσε η παρουσία του παλαιμάχου ερμηνευτή Γιώργου Βαπορίδη, καυχήματος ποτέ της Ρωμαίικης καλλιτεχνικής ζωής, ο οποίος παρά τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει, τραγούδησε με έντονο λυρισμό αξέχαστες επιτυχίες του τουρκικού και ελληνικού πενταγράμμου καταχειροκροτηθείς με ζωηρό ενθουσιασμό από την ομήγυρη.

Κοινή πεποίθησις πάντων ήταν ότι το Γεύμα Αγάπης θά διοργανωθή, συν Θεώ και με τις πολύτιμες ευχές του πνευματικού Πατρός, Αυθέντου και Δεσπότου μας, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, και του χρόνου, με ακόμη πιό συστηματική προετοιμασία, ώστε να αγκαλιάση σύμπασα την Ρωμηοσύνη.

Ο φιλακόλουθος
 

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  - NOEMBPHΣ  2002

Η Α.Θ.Π. ο Οικ. Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος στον Ι. Ν. των Παμμ. Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος. Νοέμβριος 2002 Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Το Χορευτικό του Δήμου Φιλίππων Καβάλας τίμησε το Μ. Ρ. για δεύτερη χρονιά. Τους Ευχαριστούμε..... Η Α.Θ.Π. , ο σεβ. Μητρ. Σεβαστείας Δημήτριος, ο σεβ. Μητρ. Μυριωφύτου και Παεριστάσεως κ. Ειρηναίος και ο ελ. καθ. της Ιεράς Θεολογικής Σχολής Χάλκης και Μεγαρευμιώτης κ. Βασ. Σταυρίδης στην Κοιν. Αίθουσα του Μ. Ρεύματος.

ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Η Γενική Διεύθυνση των Βακουφιώνσε υπουργό της Τουρκικής Κυβερνήσεως αποφάσισε αυθαίρετα προ λίγων ημερών την καθαίρεση της κοινοτικής εφοροεπιτροπής του Μεγάλου Ρεύματος.
Αιτία, μάλλον αφορμή ως συνηθίζουν να κάνουν οι Τουρκικές αρχές, ήταν κάποια δημοσιεύματα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης περί σκανδάλων γύρω από κάποια μισθώματα ακινήτων που ανήκουν στην κοινότητα μας.
Έτσι μετά από σύντομο τυπικό έλεγχο κατέληξαν στην απόφαση να παύσουν την εκλεγμένη επιτροπή του χωριού με αποτέλεσμα να αποθαρρύνουν τους ελάχιστους εναπομείναντες Ρωμηούς αδελφούς μας στο χωριό και να τους αναγκάσουν να φύγουν κι΄αυτοί..
Η τουρκικές αρχές γνωρίζουν καλά ποιές κοινότητες μας στη βασιλεύουσα είναι οικονομικά ανεξάρτητες και ότι η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος είναι από τις πλουσιότερες της Ομογένειας, με τεράστια ακίνητη περιουσία.
Η απόφαση αυτή της Διεύθυνσης προκάλεσε απογοήτευση στην Ομογένεια και δυσφορία για την αυθαίρετη παρέμβαση της Διεύθυνσης των Βακουφιών. Εκφράζονται φόβοι και έντονη ανησυχία η πρακτική αυτή των καθαιρέσεων να επεκταθεί και σε άλλες Κοινότητες μας στη Πόλη. Πέρσι άλλωστε είχε  παυθεί η εφοροεπιτροπή της Κοινότητας Ταταούλων αλλά και προ μερικών ετών είχε καθαιρεθεί η επιτροπή της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Και όλα αυτά  για ν' ασκηθεί πίεση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Με την απόφαση της αυτή η Διεύθυνση των Βακουφιών έδειξε ότι μάλλον λειτουργεί για την εξυπηρέτηση των σκοπιμοτήτων της Άγκυρας παρά για το καλό των μειονοτικών ιδρυμάτων. Κάποιοι εκ των εφοροεπιτρόπων μας, αν αληθεύει, προχώρησαν σε  ένσταση στην οποία αναφέρουν ότι  η απόφαση της καθαίρεσης είναι αυθαίρετη, διότι σύμφωνα με τον νόμο η Διεύθυνση Βακουφιών έχει μόνο δικαίωμα ελέγχου των μειονοτικών ιδρυμάτων και όχι παύσης αιρετών διοικήσεων. Θεωρούν την απόφαση αυτή άκυρη αλλά και άδικη αφού δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να υπερασπισθούν τα συμφέροντα της Κοινότητας, πράξη που είναι αντίθετη προς στο Σύνταγμα της Τουρκίας.
Οι παραπάνω εξελίξεις επαναφέρουν στην επικαιρότητα την αρπακτική πολιτική του Τουρκικού κράτους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αδελφοί μας Ρωμηοί στην Πόλη σε θέματα διαχείρισης της μεγάλης ακίνητης περιουσίας των ελληνικών κοινοτήτων και ιδρυμάτων. 
Αυτή την κληρονομιά αιώνων καλούμεθα όλοι εμείς που κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας αναγκαστήκαμε να βρούμε καταφύγιο στο εξωτερικό της Τουρκίας να υπερασπισθούμε με κάθε μέσο σε όποια γωνιά της γης κι΄αν βρισκόμαστε. Η Πόλη και οι Πολίτες μας θέλουν κοντά τους ΤΩΡΑ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

22. Μαρτίου. 2002 - Α΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ στο ΜΕΓΑΡΕΥΜΑ
Άγγελος πρωτοστάτης... από τον Σεβασμιώτατον Μητρ. Σεβαστείας κ. Δημήτριον. Διακρίνονται επίσης ο Γιαννάκης (νεοκόρος μας) καθώς και ο Γεώργιος Βαπορίδης (με το μπλέ φόρεμα)
Ήταν μας επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητρ. Φιλαδελφείας κ. Μελίτων. Για τους  ογδόντα και πλέον προσκυνητές από την Ελλάδα ακολούθησε δεξίωση στην οποία παρευρέθησαν και αρκετοί Μεγαρευμιώτες όπως η δασκάλα μας κ. Αμαλία που διακρίνεται στο βάθος.

 

2001 

και

CLICK στις φωτογραφίες για μεγέθυνση..

ΠΑΣΧΑ 2001 -  Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ....Από τον Σεβασμιώτατον. ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ.....
ΕΡΡΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟΝ....ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ... 13.4.2001 ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ... 12.4.2001 - ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ....13.4.2001
ΕΡΡΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟΝ.......... ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ......... ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟΝ ΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Τρισαρχιερατική  Θεία Λειτ. της 12ης Νοεμβρίου στο Μ.Ρεύμα. ΜΕΓΑ

12.11.2000

ΡΕΥΜΑ

 

Από το επίσημο γεύμα. Διακρίνεται Ο Γ. Πρόξενος της Ελλάδας κ. Καλογερόπουλος.(12.11.00)

 Η μουσική της σελίδας αφιερώνεται στη ΜΝΗΜΗ του αδικοχαμένου σε αεροπορικό δυστύχημα στην ΑΓΚΥΡΑ, πριν πολλά χρόνια, αξέχαστου φίλου μας ΤΑΚΗ.... 

horizontal rule

Ο εορτασμός των 100 χρόνων

Βρεθήκαμε πάλι ΕΚΕΙ....

Παρουσία της Α. Θ. Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου εορτάσθηκε πανηγυρικά η επέτειος των 100 χρόνων από την ημέρα των τελευταίων εγκαινίων του Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, το έτος 1899.......

Η συνοικία της Αγίας Κυριακής

To Μέγα Ρεύμα

O Γενικός Γραμματέας της Αδελφότητας Κωνσταντινουπολιτών Μεγάλου Ρεύματος "Ο Ταξιάρχης" κ. Δημήτριος Ιωαννίδης γράφει...

Επιστροφή στο Μέγα Ρεύμα

Ο ναός των Παμμ. Ταξιαρχών στο Μέγα Ρεύμα 100 χρόνια μετά την τελευταία ανοικοδόμηση του και 1600 χρόνια περίπου μετά την πρώτη ανέγερση του, έζησε στιγμές που πραγματικά θα πίστευε κανείς ότι δεν άλλαξε τίποτα, ότι τα πάντα ήταν όπως πριν, όπως πριν τον εγκαταλείψουμε.

Με ένα κόμπο στο λαιμό, με τα μάτια βουρκωμένα μπήκαμε στον Ταξιάρχη οι 50 περίπου Μεγαρευμιώτες από την Ελλάδα, βουβοί αμίλητοι, σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Ευτυχώς όλα ήσαν εκεί και σε άριστα μάλιστα κατάσταση. Στιγμές που μόνο αν τις ζήσεις μπορείς να τις νιώσεις, που δυστυχώς δεν περιγράφονται. ΄Όλοι μας κρυφά μέσα μας ευχαριστούσαμε το Θεό που μας χάρισε αυτές τις στιγμές.

Ο Οικ. Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο Μέγα Ρεύμα. Νοέμβριος 1999

O οικ. Πατριάρχης στο Μ.Ρεύμα κατά τον εορτασμό των 100 χρόνων

Όταν ο οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος έμπαινε μέσα στην εκκλησία οι καμπάνες ηχούσαν χαρμόσυνα και θυμηθήκαμε ποίος πραγματικά είναι ο σωστός τρόπος και ο ρυθμός της καμπάνας, είναι και αυτό μια τέχνη που μόνο στην Πόλη μπορείς να συναντήσεις. Η ώριμη και μεστή ατμόσφαιρα της της Πόλης βρίσκεται παντού και στα πάντα.

Σαν γνήσιοι απόγονοι Ελλήνων επισκεφθήκαμε πρώτα απ΄ όλα τα μνήματα μας ψάχναμε τους παππούδες, τις γιαγιές, τους γονείς μας. Η ανακούφιση ήταν μεγάλη όταν διαπιστώσαμε ότι τα πάντα σχεδόν ήταν στη θέση τους. Δόξα τω Θεώ.

Το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία σεμνό, λιτό, πεντακάθαρο και ήρεμο, με το Αγίασμα του να ρέει όπως πάντα αιώνες τώρα.

Το Αγίασμα της Αγίας Παρασκευής ανακαινισμένο, άψογο, η συγκίνηση στο αποκορύφωμά της. Βρεθήκαμε με τους λίγους εναπομείναντες στο Μέγα Ρεύμα, η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια τους.

Δειπνήσαμε όλοι μαζί σαν να μην είχε αλλάξει τίποτα, σαν να μην είχαμε λείψει ούτε μία μέρα από το χωριό μας. Ο χρόνος είχε χάσει το νόημα του. Το δείπνο παρέθεσε οι εφορευτική επιτροπή με τους Ι. Ισαμπάλογλου και Γ. Κάλφογλου.

Από την δεξίωση των 100 χρόνων.

Οι οικ. των Ι. Ισαμπάλογλου, Μ. Τσιτσάκος, Α. Αποστολίδης στο επίσημο δείπνο.

Επισκεφθήκαμε το Δημοτικό σχολείο το οποίο γιορτάζει τα 100 χρόνια του το 2002. Ξαναγίναμε όλοι παιδιά, βγάλαμε φωτογραφίες θυμηθήκαμε δασκάλισσες και δασκάλους, ακουγόταν τα ονόματα τους, Πάγκαλος, Πολυξένη, Χατζοπούλου, Μερκουμπέ, κυρ Ευθύμης, Όλγα , Ρωξάνη και όλους αυτούς που προσπαθούσαν να δαμάσουν τα ατίθασα παιδιά που μεγάλωναν στα βουνά και στη θάλασσα του Μεγάλου Ρεύματος.

Δεν ξεχάσαμε όμως και τον Άγιο Δημήτριο στο Kuruçeşme (Ξηροκρίνη) όπου με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η εκκλησία ήταν γεμάτη με πιστούς Τούρκους οι οποίοι με ευλάβεια και υπομονή περίμεναν να προσκυνήσουν, και να πάρουν από το θαυματουργό Αγίασμα του.

Η εφορευτική επιτροπή του Αγίου Δημητρίου με τους Χρήστο Παγίδα, Π. Παπαγιουβάν, Νίκο Μαρούλη κ. α. μας προσέφεραν τσάι και γλυκά, στιγμές αξέχαστες.

Αποκαλυπτήρια στον Ταξιάρχη από τον οικ. Πατριάρχη

Η μεγάλη όμως έκπληξη ήρθε στο ναό των Παμμ. Ταξιαρχών όπου μεταξύ των δικών μας, ήταν και οι παλιοί Τούρκοι του χωριού μας, καλοντυμένοι, συγκινημένοι μας αγκάλιαζαν και έψαχναν να βρουν παιδικούς φίλους και γείτονες, με έκπληξη ακούσαμε να μας ρωτούν πότε θα επιστρέψουμε στο χωριό. Προσφέρθηκαν με επιμονή μάλιστα, να μείνουμε όχι σε ξενοδοχεία, αλλά στα σπίτια τους. Λουλούδια είχαν στείλει ο Μουχτάρης (Κοινοτάρχης) του χωριού και το Ελληνικό προξενείο.

Φεύγοντας νιώσαμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι σ΄ αυτή τη γη, σ΄ αυτούς τους ναούς, σ΄ αυτούς που έμειναν, και στους προγόνους μας. Κάτι πρέπει να γίνει. Οι καιροί άλλαξαν, οι εξελίξεις ραγδαίες, τα σύνορα εξαφανίζονται, οι αποστάσεις εκμηδενίζονται.

Έχουμε την υποχρέωση να φροντίσουμε να είμαστε πιο συχνά εκεί. Πρέπει τα παιδιά μας να μάθουν και να νιώσουν. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την συνέχεια.

Το Δ. Σ. της Αδελφότητας Μεγάλου Ρεύματος το οποίο εργάσθηκε για την επιτυχία αυτής της εκδρομής, αποφάσισε στο εξής και κάθε χρόνο στη γιορτή των Ταξιαρχών θα οργανώνει εκδρομή προσκύνημα για να βρισκόμαστε πιο συχνά εκεί όπου ανήκουμε.

horizontal rule

Εορτασμός Θεοφανίων το 1924....αλλά και..

Από τα Θεοφάνια του 1924. Διακρίνεται ο σεβασμιότατος Σκοπέλου τότε Γεννάδιος

Διακρίνεται ο Σκοπέλου Γεννάδιος.(Μετέπειτα Ηλιουπόλεως)

......εορτασμός των Θεοφανίων το 2000

Όπως συνέβαινε τα παλιά καλά χρόνια και μάλιστα στον ίδιο χώρο, έτσι και φέτος στις 6 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα η κατάδυση του Τίμιου Σταυρού στο ιστορικό Μέγα Ρεύμα. Ο ΑΝΤ1 ήταν εκεί και απαθανάτισε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές των Μεγαρευμιωτών αλλά και όλων όσων συνεχίζουν να ζουν και ν΄ αναπνέουν τον αέρα της Πόλης μας.

Μέγα Ρεύμα 1930 - Μπροστά στο Νahiye

Arnavutköy sahili - 1930

Για περισσότερες πληροφορίες :
Πάνος Μ. Ρακτιβάν
Tsouderou 8 - 174 55 - Athens - GR
Tel: 01 9830338
FAX: 01 9830338

 

Home ] Protest vs. 3rd Bridge ] The 3rd Bridge ]
Last modified: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 22,  2021